Ressies joins the ‘twenty first’!

Tatatadaaaaaaa, Ressies heeft een nieuwe website met heus werkende webshop!!

Het was nogal een overstap, maar ben zo rete-trots op onze nieuwe site. Het is een understatement te zeggen dat ik erg natuurlijk ben in mijn omgang met computers, maar ik dacht vooruit, sleep jezelf de 21ste eeuw in voordat hij voorbij is en zie hier het resultaat. πŸ™‚

De site is gebouwd door werk- leerbedrijf Roads Online Services, dit is nogal een mond vol, dus heb ik er zelf ROS van gemaakt. Prima site zo! Ben erg blij met de ‘Rossies’ en danig onder de indruk van hun geduld en pogingen het digitale wiel uit te leggen aan deze holbewoner. Hulde, het is ze gelukt. Ik voel me een stuk minder digibeet dan voorheen en in plaats van me te mailen, kun je als klant nu direct je favoriete poncho of tas bestellen en afrekenen.

Omdat ik zelf wel erg van persoonlijk contact houd, blijven we leuke markten en festivalletjes doen. Naast de site heeft ook ons busje Tante Leen een make-over gekregen in de vorm van een nose-job. Kekke neusje niet? Mevrouw is er erg blij mee.

Hopelijk tot ziens!

Hang los en groetjes,

 

Tom en Carlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven