Team Ressies grows!

Making a Baby!!

Een oplettende bezoeker van onze site attendeerde me erop dat “making a baby” toch wel een andere betekenis heeft dan “having a baby”. Dus om te voorkomen dat jullie denken dat we wat trager reageren, doordat we de hele dag ‘doppies’ aan het maken zijn…. Dat is dus niet het geval, dat stuk hebben we al gehad, 😉

Aangezien het onze eerste keer is dat we zoiets ondernemen (ouders worden dan dus), vind ik het nogal lastig te voorspellen wanneer we weer volledig ‘up and running’ zijn met de webshop, bestellingen en antwoord op mails. Ik ga mijn best doen.

 

Team Ressies heeft versterking!

Vorig jaar werd ik vanuit Amerika benaderd door Jochem.
Hij had een poncho van ons gekocht en had daar enorm veel succes mee op het strand van San Francisco waar hij destijds veel verbleef. Jochem werd zo enthousiast over ons Honest Clean and Happy concept, dat hij zich na terugkomst inzet voor Ressies. Zo heeft hij in korte tijd oa. een extra stofleverancier en een nieuwe dagbesteding, Siza, gevonden in Arnhem die ons helpt met de stof snijden. Samen met hen creëert hij de meest geniale poncho’s!

Ying Yang..

Het naai-atelier van de Snuffelmug waar we mee werken in Haarlem heeft helaas haar deuren moeten sluiten, wegens de kwetsbare gezondheid van de mensen die daar werken. We hopen dat het virus snel voorbij gaat en iedereen in goede gezondheid weer aan de slag kan.

Het zijn zulke gekke tijden momenteel, angst en verdriet worden afgewisseld door het stilstaan bij de mooie dingen zoals de lente, de liefde, vriendschap en nieuw leven. Ying yang baby…

Voor nu, stay safe, honest clean and happy!!

Liefs,

Carlijn

 

 

Scroll naar boven