Poncho Ranje-Blanje-Blue

60,00

Adellijke kleuren als je de geschiedenisboekjes erop na slaat. Doen we niet, tis gewoon een toffe poncho. Oranje, aqua en wit. Kekke kleurencombi waar de duurdere brands nu ook hard op gaan. Wees er snel bij, deze prinselijke poncho kan de jouwe zijn!

Uitverkocht

Maten van de poncho: 85 lang en 70 breed.

De maten kunnen enkele centimeters afwijken i.v.m. de handmatige samenstelling van de poncho. Al onze poncho’s zijn namelijk ‘one of a kind’ unieke stuks en worden zorgvuldig samengesteld uit een selectie van kleurrijke en frisse handdoeken. Is deze poncho voor jou gemaakt, wees er dan snel bij, het is de enige van zijn soort!

Deze Ressies poncho is gemaakt van badstof. Tips voor het wassen: Niet te heet, niet te lang en gebruik het liefst geen wasverzachter plus ongeveer de helft van de normale hoeveelheid wasmiddel. Al deze middelen zijn niet gunstig voor de vochtopname van de handdoek en het milieu. Schud de poncho na het wassen uit en hang hem lekker uit om te drogen of stop hem in de droger. Ook hiervoor geld, niet te lang en niet te heet. Succes!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.