Poncho Obvious Blend

60,00

Het laatste stukje van de magische handdoek te zien in de Ayahuasca Zebra poncho, is gebruikt voor deze geweldige kleuren combinatie van de Obvious Blend poncho. De bovenste baan is een licht grijze handdoek van de meest zachte kwaliteit, de onderste baan een antraciet donker grijs. De kleur geel van de capuchon is doorgezet in het zakje en het grijs van de onderbaan van de poncho. Ondanks het drukke patroon van de Ayahuasca classic, is het een ingetogen, vrolijke en ergens best chique poncho geworden. Me like!

Uitverkocht

Maten van de poncho: 100 lang en 75 breed.

De maten kunnen enkele centimeters afwijken i.v.m. de handmatige samenstelling van de poncho. Al onze poncho’s zijn namelijk ‘one of a kind’ unieke stuks en worden zorgvuldig samengesteld uit een selectie van kleurrijke en frisse handdoeken. Is deze poncho voor jou gemaakt, wees er dan snel bij, het is de enige van zijn soort!

Deze Ressies poncho is gemaakt van badstof. Tips voor het wassen: Niet te heet, niet te lang en gebruik het liefst geen wasverzachter plus ongeveer de helft van de normale hoeveelheid wasmiddel. Al deze middelen zijn niet gunstig voor de vochtopname van de handdoek en het milieu. Schud de poncho na het wassen uit en hang hem lekker uit om te drogen of stop hem in de droger. Ook hiervoor geld, niet te lang en niet te heet. Succes!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.