Poncho Maya Madness

60,00

Multi-colored poncho die zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. De handdoeken voor deze poncho zijn prima bij elkaar gezocht, al zeg ik het zelf. De kleuren van de Mexicaans ogende onderkant, komen terug in de banen boven aan. De capuchon kleur is cherry rood roze en dezelfde kleur is gebruikt voor het zakje. De oplettende kijker ziet dat zelfs de capuchon een aqua blauwe middenbaan heeft gekregen. Ja ja, het verschil zit hem in de details. Dat zorgt ervoor dat dit kleurrijke en unieke pareltje zich een echte Ressies mag noemen. Nice.

Uitverkocht

Maten van de poncho: 100 lang en 75 breed.

De maten kunnen enkele centimeters afwijken i.v.m. de handmatige samenstelling van de poncho. Al onze poncho’s zijn namelijk ‘one of a kind’ unieke stuks en worden zorgvuldig samengesteld uit een selectie van kleurrijke en frisse handdoeken. Is deze poncho voor jou gemaakt, wees er dan snel bij, het is de enige van zijn soort!

Deze Ressies poncho is gemaakt van badstof. Tips voor het wassen: Niet te heet, niet te lang en gebruik het liefst geen wasverzachter plus ongeveer de helft van de normale hoeveelheid wasmiddel. Al deze middelen zijn niet gunstig voor de vochtopname van de handdoek en het milieu. Schud de poncho na het wassen uit en hang hem lekker uit om te drogen of stop hem in de droger. Ook hiervoor geld, niet te lang en niet te heet. Succes!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.